dinsdag 11 augustus 2015

Bootjes voor babyboy

Ralph en ik hadden al een tijdje onze vrienden Sam & Lars niet gezien, dus hoog tijd om bij te kletsen. Sam is nu 7 maanden zwanger van een babyboy, hun eerste kindje. Sam had een week geleden haar babyshower waar we helaas niet bij konden zijn vanwege onze vakantie, dus namen we nu ons cadeautje voor het kleintje mee.

Ik maakte een verschoonmatje, die je kan opvouwen tot clutch. Handig en compact voor onderweg, maar ook als extra verschoonstation, als je bijv. lekker in bed wil blijven liggen met je kleintje of op de bank en je dit tasje op je nachtkastje/bankleuning neerlegt.

Links en rechts van de mat zitten twee hoesjes voor luiers en doekjes.

Sam gaf aan dat zij en Lars de kleuren blauw en oranje mooi vinden en ik stuitte op dit lieve bootjes stofje.






Sterre's pop ligt even model voor de verschoonmat (da's ook wel handig want pop ligt netjes stil en zwaait niet met beentjes).

Nog een klein katten rammelaartje (Ikea) erbij en het babypakketje was klaar.


Sterre snapte Sam's bolle buik niet helemaal, ik vroeg "Sterre, weet je wat er in Sam's buik zit? Daar zit een baby!" Sterre wees naar Sam's buik, riep "mauw mauw" en pakte het katje.

Hmm.. want het katje had ook een volle buik, met een rammeltje? Misschien dacht ze dat Sam ook zou rammelen als ze met haar buik zou schudden?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten